Recenzije o Prostaline

 • Tena
  Prostalin je uistinu djelotvoran lijek, čije obilježje mogu imenovati prirodnim sastavom. Suprug i ja primijetili smo prve rezultate nakon 1, 5 tjedna od početka tečaja, pa smo odlučili proći kroz tretman do kraja. Oboje su bili zadovoljni učinkom lijeka, moj suprug imao je prostatitis i naš se spolni život popravio.
  Prostaline
 • Marko
  Više od dvije godine supruga i ja nismo mogli uživati u intimnosti. Stalno su me mučili bolovi, a što je bilo moje iznenađenje kad mi je prije nešto manje od dva mjeseca dijagnosticiran prostatitis. Liječnik kojeg sam poznavao odmah mi je preporučio Prostaline. Bila sam ugodno iznenađena cijenom lijeka. Pokazalo se da je lijek bio prilično učinkovit, sve je uspjelo sa njegovom suprugom.
  Prostaline
 • Zoran
  Vrlo dobar lijek. Imao sam poteškoća s mokrenjem i prepisali su mi nekoliko lijekova. Preporuke su uključivale kapsule Prostaline protiv prostatitisa. Odlučio sam započeti s njima i nikada nisam požalio, lijek se brzo riješio problema, čak sam primijetio i poboljšanje potencije.
  Prostaline
 • Maja
  Moja supruga i ja nismo mogli imati dijete godinu dana. Tražio savjet od liječnika koji je preporučio Prostaline. Kapsule protiv prostatitisa ne samo da su poboljšale moju dobrobit i oslobodile neugodne senzacije, već i povećale potenciju. Ugodan dodatak tijeku liječenja je suprugova trudnoća.
  Prostaline
 • Ivica
  Prostatitis me mučio godinu dana i nijedan lijek nije pomogao u rješavanju problema. Samo neko vrijeme bilo je moguće riješiti se boli, ali nakon nekog vremena vratila se. Nedavno otkrivene kapsule Prostaline. Lijek je pomogao riješiti se nelagode u roku od tjedan dana, bol se nije vratila niti dva mjeseca nakon tijeka liječenja.
  Prostaline
Korisnička ocijena Prostaline
4.3
20