Upute za korištenje Prostaline

Upute za uporabu tableta Prostaline

kako koristiti Prostaline

Prostalin je lijek protiv prostatitisa koji će vam pomoći ublažiti bol i vratiti se u normalan život. Da biste postigli pozitivan rezultat uzimanja lijeka, morate se pridržavati pravila prijema propisanih u uputama za uporabu.

Uvjeti za učinkovit unos lijeka:

  • Prestanak pušenja. Uz to, preporuča se ograničiti konzumaciju alkoholnih pića.
  • Podešavanja izbornika. Slanu i dimljenu hranu, začine, masnu i slatku hranu treba ukloniti iz svakodnevne prehrane. Također se vrijedi odreći bilo koje crvene slastičarnice i povrća. Na jelovnik ćete morati dodati ribu, meso, juhe.
  • Izbjegavanje šećera i meda. U tom slučaju popularne proizvode možete zamijeniti sljezom ili džemom.
  • Smanjite stres. Preporučuje se izbjegavanje sukoba, a ne prekomjerno hlađenje.
  • Odbijanje intimnih veza. Spolni odnosi trebaju biti ograničeni dok simptomi boli ne prođu.

Pravovremeni unos lijeka i razvoj novih navika, uvođenje novog jelovnika pomoći će postići željeni rezultat. Kako koristiti lijek? Kapsule prostalina treba uzimati oralno s puno vode. Ne trebate otvarati ljusku i jesti prah kapsule protiv prostatitisa. Doziranje lijeka je 1 kapsula dnevno nakon jela.

Prvi rezultati pojavit će se tjedan dana nakon početka tečaja. Za potpuni oporavak trebate popiti od 30 do 40 tableta - 2 pakiranja Prostalina. Nakon tretmana, ne biste se smjeli vraćati na prethodni ritam i način života. Izbjegavanje alkohola i nezdrave hrane smanjit će rizik od ponovnog nastanka bolesti.

Indikacije za liječenje - prostatitis bilo koje faze. Alat se ne preporučuje za uporabu pacijentima s alergijama na komponente sastava. To su jedine kontraindikacije za uporabu lijeka. Dodatak prehrani nema nuspojava. Prostaline možete kupiti ako živite u Hrvatskoj na web mjestu tvrtke.